Hvem er jeg?

 Efter jeg blev student fra Favrskov Gymnasium har jeg arbejdet som lærervikar imens jeg har uddannet mig til personlig træner ved At Work skolen i Aarhus. 

Jeg er EREPS niveau 4 certificeret hvilket betyder jeg er uddannet efter europæiske standarder og derfor er internationalt certificeret i hele Europa.

Min certificering kan bekræftes via dette link -  Member Directory | EREPS the European Register of Exercise Professionals med medlemsnummeret 108740

Jeg har meget erfaring indenfor forskellige sportsgrene og jeg har spillet både fodbold, basketbold, amerikansk fodbold og kørt motorcross. Jeg bor på adressen i Grundfør, med mine forældre og mine to hunde.

Om Oscar Bay Fitness

Oscar Bay Fitness er et personligt træningsstudie i Favrskov, målet er at alle skal kunne dyrke fitness og leve deres bedste liv med den aktivitet der passer dem i trygge rammer. Om det er styrketræning, vægttab eller bare et generelt højere niveau af fitness man er ude efter. Så er Oscar Bay Fitness vejen frem!

Fitness centre kan godt være pakkede med mennesker hvilket kan gøre det ubehageligt at træne. Dette søger jeg at eliminere, målet med Oscar Bay Fitness er at give trygge rammer hvori man kan lære øvelserne at kende, få den rigtige teknik og få et træningsprogram inden eller imens man træner i et fitness center, jeg ønsker ikke at gøre mine klienter afhængige af mig for at kunne træne. Tværtimod vil jeg gerne gøre mine klienter i stand til at kunne træne i et fitnesscenter alene med et tryghed i at man udfører øvelserne korrekt samt har taget de første skridt selv.

Jeg tror på frivægte over maskiner, da dette træner støtte muskulaturen mere og giver en bedre overordnet træning af alle kroppens muskler.