"Jeg henvendte mig til Oscar, fordi jeg var gået i stå i min træning og havde mistet min motivation.
Oscar har lavet et program til mig, som er tilrettelagt efter mine mål og ønsker, og samtidig har han fokus på, at jeg synes øvelserne er sjove. Siden jeg er startet med at træne med Oscar, har jeg fået min motivation tilbage. Samtidig har jeg opnået resultater, som jeg før i
kke troede, ville være mulige.
Oscar har givet mig forklaringer og begrundelser for de øvelser, som han har valgt til mig, og det har givet mit program mening for mig. Derudover er Oscar bare herlig at træne med. Jeg hygger mig altid med ham, så jeg (næsten) glemmer, at det er hårdt at træne.
Jeg kan varmt anbefale Oscar til enhver, som overvejer en personlig træner eller som bare tager sin træning seriøst.
"

- Louise, 32 år.

"Efter flere år uden motivation til at træne og leve sundt, har Oscar givet mig lysten tilbage.
Jeg har fået et skræddersyet træningsprogram der passer til en travl hverdag og også inkluderer masser af løb som tidligere har været en stor passion.

Allerede få uger inde i mit forløb har jeg fået mere forståelse for den tekniske del af styrketræning og hvordan jeg langsomt men sikkert bliver stærkere og sundere end nogensinde før!
Oscar har min varmeste anbefaling!"

- Sander, 29 år.

"Jeg har tidligere prøvet diverse holdtræninger, personlig træner, bootcamps og ’mandehold’ i større fitnesscentre – desværre altid som kortvarige forløb, hvor den blivende effekt er udeblevet.

Med Oscar har jeg fået en personlig træner, der både er PERSONLIG og TRÆNER.

Som TRÆNER udbyder Oscar et træningsprogram, der er varieret og kombinerer både styrketræning og cardio.

Vi opererer med forskellige træningssekvenser, der giver både helkropstræning og specifikke træninger med fokus på udvalgte muskelgrupper.

At træningen så samtidig er PERSONLIG og engageret betyder, at alle træninger gennemføres med højt humør og højt engagement fra både træner og klient. Store anbefalinger herfra.

Det er sjovt, motiverende og givtigt."

- Jens, 55 år.

" I Can highly recommend OscarbayFitness! I have trained with Oscar this whole spring to get me in to kick-ass shape for this coming american football season!"

- Saija, 40 år

Kontakt mig

 
E-mail
 
Telefon